Elton Džon oduševljeno mislio da je razgovarao sa Putinom, kad ono...

Elton Džon oduševljeno mislio da je razgovarao sa Putinom, kad ono...

Autor: | 17/09/2015

0


Britanski muzičar Elton Džon, pohvalio se nedavno da je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao telefonom o pravima homoseksualaca u Rusiji.

- Zahvaljujem predsedniče Vladimire Putine što ste odgovorili na poziv i razgovarali danas sa mnom telefonom - napisao je Džon ispod fotografije ruskog lidera koju je postavio na Instagram.

- Jedva čekam da vas sretnem u četiri oka kako bismo raspravljali o pravima LGBT osoba u Rusiji - napomenuo je pevač.

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on Sep 14, 2015 at 8:11am PDT


Omah potom se oglasio i zvanični Kremlj.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin nije razgovarao telefonom s britanskim muzičarom Eltonom Džonom, ali je spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži - saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Ali tu nije kraj.

Naime pravog Eltona Džona je pozvao lažni Vladimir Putin. Najpoznatije internet šaljivdžije u Rusiji poznati kao Vovan i Leksus su okrenuli broj popularnog pop pevača.

- Da to smo bili mi. Aeleksej je prevodio razgovor jer odlično zna engleski, a ja sam bio Putin. Eltona smo zatekli u njegovom studiju u Londonu. Bio je oduševljen. Odmah je poverovao da ga zove Putin. Rekao je da mu je ovo najdraži dan u životu - rekao je jedan od ove dvojice komičara.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Najnovije vesti