Vudi Harelson glumi glavnog negativca u novoj “Planeti majmuna”

Vudi Harelson glumi glavnog negativca u novoj “Planeti majmuna”

Autor: | 17/09/2015

0


Detalji novog filma “Planeta majmuna” koji u bioskope stiže u julu 2017. se čuvaju u tajnosti, ali je poznato da je Vudiju Harelsonu dodeljena uloga glavnog negativca – pod imenom “Pukovnik”.

Nastavak kultne franšize počinje da se snima ove jeseni u Vankuveru. Reditelj Met Rivs, koji je režirao ostvarenje “Planeta majmuna – Revolucija” (2014), režiraće i nastavak.

Mark Bombak i Dilan Klark su scenaristi, dok je producent filma kuća Chernin Entertainment. Prošlogodišnji hit “Planeta majmuna – Revolucija”, zaradio je preko 700 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta. Još uvek nije objavljeno, ko će igrati u nastavku priče o Cezaru, genetski modifikovanoj šimpanzi koja predvodi populaciju majmuna na Zemlji.

U prethodnim delovima, Cezara je posebnom motion capture tehnikom na velikom platnu oživeo Endi Serkis. Nedavno je procurilo u javnost da će u nastavku igrati i mladi američki glumac Gabriel Čavaria, ali dobro obavešteni izvori navode da je njegova uloga baš mala.

Gabriel se proslavio igrajući u seriji "East Los High". Harelson trenutno snima film o predsedniku Lindonu Džonsonu, a uručeno mu je priznanje za rad na prvoj sezoni HBO serije True detective.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti