Zvezde koje su bogate od malih nogu

Zvezde koje su bogate od malih nogu

Autor: | 17/09/2015

0


Mnogi slavni svoj put ka uspehu počeli su da grade od samog dna, a potom uspeli da steknu bogatstvo. No dok neki nisu morali da se puno pomuče, neki su rođeni bogati....

Arijana Grande

Arijana (22) je novac počela da zarađuje još u detinjstvu zahvaljujući angažmanu na američkoj dečjoj televiziji "Nickelodeon". No pevačica je bila bogata i pre toga. Njen otac Edvard Bater je izvršni direktor uspešne firme za grafički dizajn na Floridi.


Majli Sajrus

Majli odmalena raspolaže velikim bogatstvom takođe zahvaljujući svom ocu Bili Reju Sajrusu (54). Kantri pevač je objavio 12 studijskih albuma, a album 'Some Gave All' iz 1992. godine devet puta je dosegnuo platinasti tiraž u Americi. Iste godine rođena je i Majli koja je krenula očevim stopama, a osim muzikom, bavi se i glumom.


Robin Tiki

Robin (38) je zvezdani uspeh stekao baveći se muzikom i na taj način dopunio bogatstvo, kojega mu nije manjkalo od rođenje. Kantautor može da zahvali ocu glumcu Alanu Tiku (68) i pokojnoj majci i glumici Gloriji Loring na bezbrižnom detinjstu lišenom finansijskih problema.


Ed Širan

Edovi roditelji su uspešni umetnici. Njegov otac Džon je kustos i predavač, dok njegova majka Imogen dizajnira i izrađuje nakit. Takođe nude usluge savetovanja za samostalnu umetničku delatnost već 20 godina. Iako mu novca nije falilo u detinjstvu, Ed (24) se primio posla i danas je uspešni engleski kantautor i multiinstrumentalist.


Kim Kardašijan

Kim (34) odmalena nije oskudijevala ni u čemu zahvaljujući ocu Robertu Kardašijanu koji je bio poznati advokat u Los Angelesu. Kim i posle njegove smrti nije morala da brine o finansijama jer se njena majka Kris Džener (59) udala za bivšeg olimpijca Brusa Dženera (65) koji je nedavno promenio pol i postao Kejtlin. Kim voli luksuz i novac koji zarađuje rijaliti šoua, a nije joj problem da osvane i gola na naslovnici nekog časopisa.


Tejlor Svift

Tejlorin (25) otac Skot oduvek je bio uspešan poslovni čovek i finansijski savetnik, a njezina majka Andrea je menadžerka. Skot je uložio veliki iznos novca u diskografsku kuću pre nego što je Tejlor postala slavna pevačica. No uprkos bezbrižnom detinjstvu i osiguranoj budućnosti Tejlor se primila posla i uživa u onome što radi, pri tom ne voli divlje partije, nego radije bira mirna druženja s bliskim prijateljima.


Adam Levin

Adam (36) je poslednjih godina izgradio plodonosnu karijeru kao pevač grupe "Maroon 5", a osim toga dizajnira vlastitu liniju odeće i lansirao je svoju liniju parfema za žene i muškarce. Uprkos bogatstvu koje je sam stekao, Adamu novca nikad nije nedostajalo zahvaljujući njegovom ocu Fredu koji je osnovao maloprodajni lanac odeće "M. Frederic" što mu je omogućilo da se lakše probija kroz život.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti