Šeron Stoun: Dugo mi je trebalo da prihvatim starenje

Šeron Stoun: Dugo mi je trebalo da prihvatim starenje

Autor: | 17/09/2015

0

Da godine na nekim ženama ne ostavljaju apsolutno skoro nikakav trag, pravi je dokaz Šeron Stoun, holivudska glumica koja ovih dana privlači pažnju sedme sile.

Uprkos tome što je u martu ove godine napunila 57 godina, nekadašnja zvezda filmskog hita "Niske strasti" prkosi svojim godinama, a mnogi se pitaju u čemu se krije tajna njene lepote.

Mama trojice usvojenih sinova: 15-godišnjaka, 10-godišnjaka i devetogodišnjaka, Šeron je oduvek mogla da se pohvali izvajanom linijom i mladalačkim crtama lica, a ona sama često u intervjuima kaže da su za njen dobar izgled zaslužni geni i pravilna ishrana.

- I dan danas, kad odem po kavu u "Starbucks", uvijek se nađe neki 20-godišnjak koji se baci na mene - rekla je nedavno Šeron.

Glumica je pre 14 godina pretrpela težak moždani udar, nakon čega je učila ponovno da hoda i govori, i zbog toga se sada mnogo trudi  da vodi zdrav način života.

Imala sam jak moždani udar, a krvarila sam deset dana. Mislila sam da ću umreti. Dve godine sam učila ponovo da pišem, čitam i da hodam. Bili su to najgori dani u mom životu, a nakon toga odlučila sam da okrenem novi list i usporim. Do tada sam snimala film za filmom, a ubrzan životni ritam uzeo je svoj danak - rekla je glumica u februaru ove godine.

Holivudska lepotica je svoj veliki hit "Niske strasti" snimila davne 1992, a taj film joj je obezbedio status seks-simbola. Ipak, kad je zakoračila u četrdesete godine, priznala je da joj je dugo trebalo da prihvati starenje.

Zatvorila bih se u kupatilo s flašom vina i pokušavala da se pomirim s novim borama na svom licu. Isplakala sam mnogo suza dok konačno nisam prihvatila sebe kakva jesam - rekla je Šeron.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash Images
Tagovi: