Nova uloga popularnog pevača: Džastin Timberlejk kao tvrdoglavi trol

Nova uloga popularnog pevača: Džastin Timberlejk kao tvrdoglavi trol

Autor: | 17/09/2015

0


Džastin Timberlejk će "pozajmiti" glas trolu Brenču u mizičkoj komediji "Trolovi" koju će snimati čuveni studio "DreamWorks Animation".

Glumac će preuzeti ulogu okorelog tvrdoglavca koji pokušava da sakrije svoju pravu stranu. U tome će mu se pridružiti sve popularnija Ana Kendrik, koju smo gledali u "Sumrak sagi". Ona bi trebalo da svoj glas da princezi Popi.

Reditelji filma su Majk Mičel i Volt Dorn, isti dvojca koji je snimio "Shrek Forever After", dok će film producirati Đina Šej, koja je radila na tom nastavku Šreka, tako da možemo da očekujemo bar istu količinu zabave koju smo dobili i od Šreka.

Lutkice "Trolovi" su nastale 1959, kada je siromašni danski ribar Tomas Dam za Božić napravio svojoj ćerki Lajli izrezbarenu lutkicu trola, posegnuvši za inspiracijom u skandinavske mitove. Dam nije ni mogao da nasluti koliku popularnost će steći njegove lutke tekom 60-ih godina. Ali, nakon 90-ih godina lutka je stekla pravu popularnost, kada je snimljena čak i animirana serija. Lako prepoznatljive, s čupavim glavama i širom nasmejanim ustima, i dalje su popularne među obožavaocima širom sveta.

Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima u novembru 2016. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Najnovije vesti