Saznajte čime su se poznati bavili pre sticanja slave

Saznajte čime su se poznati bavili pre sticanja slave

Autor: | 18/09/2015

0


Da je put do zvezda trnovit najbolje znaju poznate ličnosti koje ne vode poreklo iz bogatih porodica, i koje su se pre svetske slave bavile raznim poslovima.

Lista njihovih profesija pre zlatne karijere je izuzetno zanimljiva, i na njoj se nalaze neki veoma čudni i bizarni poslovi, među kojima su i šminkera u mrtvačnici ili krotitelj lavova.

Bred Pit je radio kao maskota kokoške
Da, dobro ste pročitali. Jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice jedva je krpio kraj s krajem, i radio je kao maskota kokoške na ulicama grada za fast-food El Pollo Loco.

Anđelina Džoli je organizovala sahrane

Isfrustrirana zbog načina na koji je jedna pogrebna kuća organizovala sahranu njenog dede, glumica je rešila da i sama uđe u ovaj posao. Međutim, njena karijera organizatora
sahrana išla je samo dotle da je uspela da dobije sertifikat za bavljenje ovim poslom.

Vupi Goldberg radila je kao šminkerka u mrtvačnici
Jedna od najpoznatijih komičarki današnjice, Vupi Goldbegr, pre holivudske karijere imala je možda i najbizarniji posao sa ove liste – naime, ona je bila šminkerka u mrtvačnici i posao joj je bio da ulepšava pokojnike.

Metju Mekonahi je nekada čistio kokošinjac
Još jedan šarmer iz Holivuda nekada i nije imao tako graciozan posaoo. Naime, Metju je radio na farmi pilića u Australiji. On je bio na razmeni studenata i trebao mu je novac, a nije mogao mnogo da bira, pa je na kraju morao privremeno da čisti pileći izmet.

Džordž Kluni radio je kao prodavac cipela
Ok, nakon mnogih drugih poslova sa ove liste, porodavac cipela zvuči sasvim obično. Pa ipak, verujemo da su mnoge dame uživale dok im je Kluni navlačio cipelu i davao savete o obući.

Harison Ford je bio stolar

Iako se nikada nije formalno obučavao za ovu veštinu, Harison je pre nego što se pojavio na bioskopskom platnu, radio kao stolar. Zanat je “pokupio” u Los Anđelesu, a dok se bavio ovim poslom imao je priliku da pravi nameštaj za Ričarda Drajfusa, Džona Gregorija Dana, Valeri Harper…

Eva Mendez je bila konobarica
Glumica je kao tinejdžerka radila kao konobarica u italijanskom restoranu u okviru jednog tržnog centra, ali nakon toga i na kiosku gde je prodavala hot-dog.

Džerard Batler je bio advokat
Zvezda filma “300“ profesionalnu karijeru je započeo kao, ni manje ni više, nego advokat. Nakon što je završio pravni fakultet, glumac se zaposlio u jednoj advokatskoj firmi, ali je na sreću svih obožavateljki koje uzdišu za njim, ubrzo dobio otkaz.

Šarliz Teron je bila balerina
Glumica Šarliz Teron godinama se bavila plesom, tačnije baletom. Međutim, nakon teške povrede kolena, morala je da napusti svoju prvu ljubav, i zaputila se u LOs Anđeles kako bi se oprobala kao glumica, a dok nije izgradila blistavu karijeru izdržavala se tako što se bavila manekenstvom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: