Monika Beluči: Nisam Bond devojka, već Bond žena!

Monika Beluči: Nisam Bond devojka, već Bond žena!

Autor: | 18/09/2015

0

Italijanska glumica Monika Beluči, koju će publika uskoro moći da vidi u novom filmu o Džejmsu Bondu, "Spectre", kaže da se za nju ne može reći da je Bond devojka.

- Previše sam zrela da bih bila Bond devojka. Pre će biti da sam Bond lejdi ili Bond žena - rekla je u intervjuu za londonski "Gardijan", dodajući da je jako ponosna na to.

Upitana zašto je njena uloga u serijalu o najpoznatijem filmskom špijunu izazvala tako veliku pažnju, Belučijeva je rekla da je to zbog toga što živimo u "svetu muškaraca".

- Muškarci imaju moć u svemu: novinarstvu, glumi, režiji, bankarstvu, finansijama, obrazovanju. Sve zakone su doneli muškarci. Muškarci misle da su žene stare kada više nisu u stanju da rađaju. A to nije tačno, jer one su i dalje fantastične. Zato mislim da je time što je odabrao mene, zrelu ženu, Sem Mendes (reditelj filma "Spectre") napravio pravu revoluciju - objasnila je popularna glumica.

- Glumice poput Katrin Denev, Izabel Iper i Šarlot Rempling i dalje dobijaju jake, seksi uloge premda više nemaju 20 godina - napomenula je.

Ipak ona primećuje da "u životu postoji trenutak kada mladalačka lepota nestane".

- Iako ćete reći da sam lepa, ja imam 50, a ne 20 godina. Postoji trenutak u životu kada morate da se suočite s vremenom koje prolazi. Sve što mogu da kažem je da sam spremna na to - zaključila je Belučijeva.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: monika beluči