Poznate ličnosti odrasle u gej porodicama

Poznate ličnosti odrasle u gej porodicama

Autor: | 19/09/2015

0


Dok su neke od poznatih holivudskih zvezda imale dve majke i živele u skladu, druge su jedva poznavale svoje gej roditelje. Jedna poznata glumica imala je čak oboje, gej oca i muža.

Retko ko može da poveruje da su neke od naših omiljenih zvezda podigli roditelji koji su bili pripadnici LGBT populacije.

50 cent

Poznati reper je priznao da mu je mama pripadnica LGBT populacije. Takođe je naveo da je nikada nije video sa muškarcem. U prošlosti je bio veoma kritičan prema gejevima ali saznanje da je njegova majka bila istog opredeljenja nateralo ga je da promeni mišljenje.


Robert de Niro

Oskarovac i jedan od najboljih glumaca danas dete je gej roditelja. Njegov otac Robert de Niro stariji se zbog svoje gej orijentacije razveo od supruge 1946 godine.

Rene Ruso

Glumica je otkrila da je podignuta u gej zajednici. Kada se rodila njen otac je ostavio majku koja je kasnije počela da se zabavlja sa devojkom. Njih tri su živele zajedno, a poznata glumica navodi da joj je to jako pomoglo i da su je negovale i odgajale na pravi način, jer je imala teško detinjstvo s obzirom da je bolovala od paralize.

Lajza Mineli

Od majke Džudi Garland je nasledila popularnost unutar homoseksualne zajednice koja je tokom Drugog svetskog rata svoju seksualnu pripadnost označavala terminom Dorotini prijatelji. Kao i njena majka, Liza je postala gej ikona, a puno puta se raspravljalo o njenoj potencijalnoj biseksualnosti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: LGBT

Najnovije vesti