Džesika Simpson ponovo pijana u TV emisiji

Džesika Simpson ponovo pijana u TV emisiji

Autor: | 20/09/2015

0


Glumica Džesika Simpson gostovala je u emisiji "Home Shopping Network" u koju je pozvana da bi promovisala svoju novu modnu liniju, ali je umesto toga, Simpsonova je zbunila ali zabavila publiku svojim bizarnim izjavama.

Već nekoliko meseci unazad popularna pevačica i glumica beleži brojne ispade u javnosti, od bizarnih TV intervjua do teturanja po ulici u pijanom stanju ali poslednji u kojem je sa majkom gostovala u TV emisiji "Home Shopping Network" svakako će ostati upamćen.

Džesika je u društvu make Tine došla na TV kanal koji se bavi telefonskom prodajom kako bi gledaocima što bolje prezentovala modele iz najnovije kolekcije.

Program je trajao puna dva sata tokom kojih je Simsponova izrekla mnogo bizarnih i smešnih stvari, nekontorlisano se smejala, klatila se sa noge na nogu i pokušavala da gledaocima proda svoje proizvode.

- Zadnjica će vam u ovom izgledati tako tobro, verujte mi na reč. Ja sam imala guzu svih veličina i u svakom komadu odeće je izgledala odlično. Tako bar kaže moj suprug - bila je samo jedna u nizu njenih opaski. Torbe iz svoje linije Džesika je opisala na sledeći način:

- U nju staje tako mnogo stvari koje bi ja stavila, kao što je puno pelena i maramica i takvih stvari - rekla je ona, a na konstataciju voditeljke da pre deset godina pevačica ni najmanje nije razmišljala o pelenama dizajnerka je odgovorila:

- Nisu mi ni na kraj pameti bile pelene, osim kad bih ih ja nosila - kao iz topa odgovorila je ona.

Međutim, najupečatljivija je bila kada je opisivala svoje viđenje sive boje koja po njoj odiše seksipilom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Pročitajte još