Tračevi, skandali, prevare i neizmerna ljubav: Njihov brak traje već 50 godina

Tračevi, skandali, prevare i neizmerna ljubav: Njihov brak traje već 50 godina

Autor: | 22/09/2015

0

Dugotrajni brakovi u Holivudu prava su retkost. Ipak, poneki brak uspe da potraje uprkos aferama, svađama, pritisku javnosti, porocima partnera. Primer za to je američka kantri legenda Doli Parton i njen suprug koji su u braku skoro 50 godina. Put do zvezda za Doli nije bio lak. Odrasla je u veoma siromašnoj porodici. Njena majka udala se za siromašnog farmera sa 15 godina, a već do 35. godine rodile je dvanesetoro dece.

Doli je od najranijeg detinjstva želela je da bude pevačica. Njen talenat prepoznao je ujak koji joj je pomogao da se pojavi na lokalnoj televiziji kad joj je bilo 12 godina, a nešto kasnije i da snimi prvi singl. Nakon što je završila srednju školu, Doli je odlučila da se ozbiljnije posveti muzici pa se 1964. preselila u Nešvil, prestonicu kantri muzike.

Početak u velikom gradu nije bio lak. Iako je pisala pesme za druge, od svog rada nije mogla da živi pa je tih dana skupljala ostatke hrane po motelima i tako preživaljavala. Ipak, nastavila je da piše pesme i sreća joj se osmehnula. Mada prvo na ljubavnom, a tek kasnije na poslovnom planu.

Iste godine kada je upoznala Karla Dina, malog građevinskog preduzetnika, udala se za njega. Taj brak traje od davne 1966. godine do današnjeg dana, iako su ga često pratile priče o razvodu, najčešće zbog preljube.

Iako njihova ljubav sada cveta, mediji u Americi tvrdili su da je Karl „besan“ zato što Doli nije prebolela šestogodišnju aferu koju je imala sa telohraniteljem. Njegova supruga bila je u ljubavnoj vezi sa Markom Kajrakofom, 11 godina mlađim od njega. Kada je ljubavnik ucenio Doli, da izabere između njega i svog supruga, Doli se odlučila za svoju pravu ljubav. Kajrakof je tada otišao iz njene službe i života.

Ovo je samo jedna u nizu tračeva koji su kružili o Doli. U prošlosti, povezivali su je sa Silvesterom Staloneom, Bartom Rejnoldsom, pa čak i Bilijem Rej Sajrusom, ocem pop zvezde Majli Sajrus, a neki mediji su čak tvrdili da je bila u vezi i sa ženama.

- Ljudi me uvek pitaju da li imam još afera pored braka, a svi mogu da donesu svoje zaključke - rekla je jednom Doli.

Da li zbog natpisa u štampi ili je nešto drugo razlog, ali njen suprug nikada se nije javno eksponirao. Postoji tek nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a priliku da fanovi kantri dive upozanju imaće sledećeg maja u Tenesiju kada par slavi čak pedeset godina braka kada planiraju da obnove svoje zavete.

Uporedo sa tim velikim koncertom, Doli će obeležiti vrhunac svoje karijere.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: brak