Džoan Kolins neutešna zbog smrti sestre Džeki

Džoan Kolins neutešna zbog smrti sestre Džeki

Autor: | 29/09/2015

0


Džoan Kolins
napisala je dirljivu posvetu mlađoj sestri Džeki, koja je preminula 19. septembra i objavila je na svojoj Internet stranici.

- Nikada nisam imala bolju prijateljicu od Džeki. Sve smo delile, uživale u čavrljanju, u odlascima u bioskop ili omiljeni restoran, i u dugim telefnoskim pozivima kada bismo bile daleko jedna od druge - napisala je britanska glumica u svom pismu i otkrila kako joj je mlađa sestra upravo preko telefona saopštila da boluje od raka dojke.

Zvezda TV serije "Dinastija" svoju mlađu sestru, uspešnu književnicu, stalno podsećala da bi trebalo da ide na mamografiju, posebno jer je njihova majka umrla od raka dojke, ali Džeki je nije slušala jer nije volela odlaske kod lekara.

Poslednji put kada su se videle Džeki je, kako kaže osamdesetdvogodišnja glumica, bila "puna života" i već su planirale kako će Božić provesti zajedno u Los Anđelesu. Poznate sestre planirala su i zajedničko putovanje na Havaje.

- Nikada se neću oporaviti od tog gubitka. Osećam njen duh, čujem njen smeh i vidim je svakodnevno na stotinama fotografijama koje krase moju kuću. Ona nije bila samo zvezda - za mene je bila cela galaksija - napisala je na kraju Džoan.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Getty Images

Najnovije vesti