Amber Rouz o bivšem dečku: Opraštam Kanjeu Vestu sve ružne reči o meni (foto)

Amber Rouz o bivšem dečku: Opraštam Kanjeu Vestu sve ružne reči o meni (foto)

Autor: | 06/10/2015

0

Amber Rouz veoma se društveno angažovala, pa je čak organizovala protest zbog negativnih stavova o ženama koje se drugačije oblače i bave nesvakidašnjim poslovima. Pošto je i sama često bila na meti takvih prozivki, i to od strane njenog bivšeg momka Kanjea Vesta, Amber Rouz nije mogla da ne pomene repera u svom govoru.

Kako bi pomogla drugim ženama koje se osećaju ugroženo zbog raznih negativnih komentara sa kojima se susreću svakodnevno, Amber Rouz je želela da podeli sa njima kroz šta je prolazila. Pošto je nakon veze sa reperom Kanjeom Vestom često bila meta negativnih komentara, Rouz je želela da objasni o čemu se radi i stavi tačku na tu priču.

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Oct 3, 2015 at 4:24pm PDT

- Opraštam Kanjeu sve negativne reči koje mi je uputio - rekla je Amber i zaplakala se. Žene koje su prisustvovale protestu postavile su starleti pitanja u vezi sa njenim radom i novim projektima. Niko nije pitao Amber u kakvom je odnosu sa Vestom i Kim Kardašijan.

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Oct 3, 2015 at 3:04pm PDT

U pravilniku koji je deljen na protestu između ostalog je pisalo da se Kim i Kanje ne spominju, u suprotnom će ta osoba biti udaljena.

Ovom događaju prisustvovala je i mama Amber Rouz, koja je držala pano sa rečima koje je Kanje uputio Amber.

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on Oct 3, 2015 at 11:10am PDT

Podsetimo, od kako su Amber i Kanje raskinuli, reper je često govorio u negativnom kontekstu o starleti. Nakon toga je Amber često upadala u žučne rasprave sa Kim Kardašijan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty Images