Stil odevanja kraljice Letisije od Španije na meti kritičara

Stil odevanja kraljice Letisije od Španije na meti kritičara

Autor: | 16/10/2015

0

Uprkos činjenici da je stručnjaci smatraju modnom ikonom kraljevskih dvorova, mnogi misle da se kraljica Letisija od Španije ne oblači u skladu sa titulom koju nosi.

Četrdesettrogodišnjoj kraljici prigovara se da je njen stil isuviše seksi, a najčešće se čuju komentari kako bira prekratke haljine i suknje, te da se odeva neprikladno za svoje godine.

Očekivalo se da će bivša novinarka promeniti stil odevanja kada postane članica kraljevske porodice, ali ona je nastavila da se oblači moderno, a svoj prepoznatljivi stil koji je negovala kao princeza, nosi i kao kraljica, iako su mnogi najavljivali da će birati mnogo ženstvenije i formalnije komade.

Kraljica se ponovno našla u centru pažnje zahvaljujući "prekratkoj" kombinaciji. Bela haljina i crni kaput, kreacije dizajnera Felipea Varele, bili su njen odabir za dodelu novinarskih nagrada "Luis Carandells", ali ovu kombinaciju mnogi nisu odobrili jer smatraju da je dužina haljine neprimerena za kraljicu.

Ipak, kraljičine modne kombinacije još uvek imaju više poklonika nego kritičara, a Letisija s razlogom slovi za jednu od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News