Zbog ovih životnih brodoloma se Lamar Odom odao porocima

Zbog ovih životnih brodoloma se Lamar Odom odao porocima

Autor: | 17/10/2015

0

Lamar Odom trenutno se bori za život, nakon što je pronađen bez svesti u jednoj javnoj kući. Ovom nesrećnom događaju prethodile su druge tragedije, koje su dovele do toga da od talentovane NBA zvezde postane zavisnik.

Lamarov sin Džejden je 2006 godine preminuo od takozvanog sindroma iznenadne smrti novorođenčeta. Imao je samo šest meseci. On je o tome retko kada govorio u javnosti.

Brak sa Kloi Kardašijan doneo mu je popularnost i van košarkaškog terena. Nije mu bio problem da detalje o svom privatnom životu iznosi u javnost, pa su tako supružnici otvoreno govorili o svojoj borbi za potomstvo. I pored toga što su godinama pokušavali da dobiju dete i obilazili lekare u potrazi za rešenjem, Kloi i Lamar nisu u tome uspeli, i nisu krili koliko im to teško pada.

Jedan od prelomnih trenutaka u njegovom životu i karijeri desio se kada su se pojavile glasine o njegovom neverstvu, i kada je nekoliko žena izjavilo da su provele noć sa Lamarom. Oni su sve to ignorisali, ali je 2013. objavljen video u kojem Lamar repuje o tome kako vara svoju suprugu, zbog čega je Kloi bila neutešna. Kasnije je ispričala pred kamerama da ju je Odom prevario i na njen rođendan.

 

Nekoliko nedelja nakon toga, rešila je da ga izbaci iz njihovog porodičnog doma, i da podnese papire za razvod. Lamar je, tvrde izvori očajnički pokušavao da se pomiri sa njom, ali ona nije posustajala. Usledili su i neuspesi u karijeri, pošto više niko nije hteo da ga angažuje.

Onda se desio još jedan veliki gubitak. Lamarov najbolji prijatelj Džejmi Sangutai preminuo je od infekcije, i to je košarkaša mnogo pogodilo. Njih dvojica poznavali su se otkako su bili deca, a i sama Kloi je nakon toga u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima" izjavila da bi to moglo pogubno da utiče na njenog bivšeg.

Kako javljaju svetski mediji, NBA zvezda je došao svesti i doktori čine sve da mu bude bolje.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin
Tagovi: lamar odom