Elton Džon dao 33 miliona dolara za imanje na Beverli Hilsu

Elton Džon dao 33 miliona dolara za imanje na Beverli Hilsu

Autor: | 22/10/2015

0

Britanska muzička zvezda Elton Džon poznat je ne samo kao kolekcionar raznih perika, naočara i ekstravagantnih kostima, već i lepih poseda. U svoju riznicu raskošnih imanja upravo je dodao još jedno, na Beverli Hilsu.

Posed koji se prostire na 20 jutara stavljen je na prodaju još pre četiri godine, ali tada očigledno niko nije mogao da izdvoji 63 miliona dolara, kolika je bila početna cena. U međuvremenu je vrednost zemljišta pala, pa su vlasnici bili prinuđeni da traže skoro duplo manje – 33 miliona. Ser Elton je istog časa izdvojio tu sumu i postao vlasnik prelepog imanja na Bel Eru, sa vilom u mediteranskom stilu ukupne površine od 7.000 kvadrata koja, između ostalog, ima jedanaest velikih spavaćih soba, deset kupatila i garažu u koju može da stane deset limuzina.

Tu su i uređeni vrtovi koji podsećaju na one u Versaju, bazen sa mozaikom, teniski teren, paviljoni i nekoliko pomoćnih zgrada. Prava poslastica za pevača koji stvarno ume da uživa u luskuzu i svemu što ide uz to. Elton i njegov suprug Dejvid Furniš već imaju imanje na Beverli Hilsu, kao i penthaus u Atlanti, vile u Nici i Sen Tropeu, posed nedaleko od Londona i kuću u viktorijanskom stilu u Holand Parku, mondenskom predgrađu britanske prestonice.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images
Tagovi: elton džon

Najnovije vesti