Adel: Pravi je trenutak za novi album (video)

Adel: Pravi je trenutak za novi album (video)

Autor: | 23/10/2015

0

 

Tri dana nakon što je svetu otkrila šta bi mogao da očekuje od njenog novog albuma, Adel je na Fejsbuku objasnila zbog čega smatra da je baš sada pravi trenutak da ga konačno objavi.

- Moje prošlo izdanje napravilo je veliki bum, i ako treba da u najkraćim crtama opišem ono što sledi, neka to bude jedan stvaralački album, "make-up record". Nadoknada za izgubljeno vreme. Nadoknada za sve što sam ikad uradila i za sve što nikad nisam uradila. Ali, nemam više taj luksuz da se osvrćem na prošlost. Što je bilo, bilo je. Svoj 25. rođendan doživela sam kao veliku prekretnicu. Dok sam balansirala na liniji između adolescenta i zrele, odrasle ličnosti, odlučila sam da krenem dalje i zauvek uklonim kamion sa starim otpadom – napisala je Oskarom nagrađena pevačica.

Adel na Fejsbuku ima preko 61 milion pratilaca, koji su tri godine čekali da se vrati na scenu u punom sjaju. No, imala je dobar razlog za odsustvo – postala je majka.

- Čini mi se da sam ceo dosadašnji život provela u nekim priželjkivanjima. Uvek sam želela da budem starija, da budem na nekom drugom mestu, da budem sposobna da pamtim i praštam... Volela bih da nisam uništila toliko dobrih stvari, a to sam činila iz straha ili dosade. Volela bih da sam bolje upoznala svoju baku, a da sam manje znala o sebi. Da sam više čekala i više žurila. Sada sam u pravim godinama, sada mi je sve mnogo jasnije, i žao mi je što mi je toliko dugo trebalo da shvatim. Ali, i to je život – iskrena je Adel.

Iako nije rekla kada će album ugledati svetlost dana, šuška se da bi to moglo da se dogodi već 20. novembra.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić promo
Tagovi: adel