Nastavlja se rat između Amber Rouz i Kim Kardašijan

Nastavlja se rat između Amber Rouz i Kim Kardašijan

Autor: | 25/10/2015

0

Amber Rouz, bivša devojka repera Kanjea Vesta, nema nameru da zakopa ratnu sekiru sa svojom ljutom suparnicom Kim Kardašijan.

Baš kada se medijska prašina slegla nakon što je Vest isprozivao bivšu devojku u jednom radijskom intervjuu, kada je rekao da je "morao da se istušira 30 puta za redom ne bi li sprao miris njen droljasti smrad sa sebe", Amber je započela novu bitku.

Tako je u intervjuu za magazin "GQ" podsetila čitaoce na prošlost svoje suparnice, pa ni ovaj put nije moga da prođe bez komentarisanja seks snimka Kim Kardašijan.

- Mislim da je sjajno ako sa snimkom seksa uspete da zaradite milione za sebe i svoju porodicu. Ali onda nikada ne smete da zaboravite kako ste počeli. Ja nisam. I zbog toga nemoj da misliš da si bolja od mene, jer svi imamo prošlost - rekla je Amber aludirajući i na prozivke koje su joj sestre Kardašijan uputile na račun njene nekadašnje karijere striptizete.

- Verovatno se odlično provodila dok su pravili taj snimak, i znate šta? Ona je u tom trenutku bila zaljubljena u tog dečka - zaključila je Amber.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Najnovije vesti