Bred Pit u stilu Roberta Redforda

Bred Pit u stilu Roberta Redforda

Autor: | 29/10/2015

0

Uz stajling kojim je podsetio na Roberta Redforda kada je sedamdesetih godina slamao srca generacijama pripadnica lepšeg pola, Bred Pit u intervjuu "V magazinu" nije otkrio samo da je u njihovom braku Anđelina ta koja nosi pantalone, već i da obožava kada mu žena naređuje, makar to upropastilo i idilu medenog meseca. A Bred i Anđa su svoj medeni mesec proveli radno, što, smatra on, možda i nije bila najpametnija ideja. U svakom slučaju stvorili su novi zajednički film "Pored mora", kojim će, kako se očekuje, oboje ući u trku za Oskara.

- Na kraju dana, kada se kamere ugase, mi smo samo obični roditelji koji pripremaju deci večeru i uspavljuju ih. Hteli smo nešto što će nas malo odvući od komfort zone, a ovaj film bio je idealna prilika da i to probamo – kaže Pit.

Pedesetjednogodišnji glumac uživao je u snimanju editorijala za ovaj magazin, našavši se u koži (i kožnoj jakni) svog starijeg kolege iz vremena klasika "Tri kondorova dana". Pit i Redford su 2001. godine snimili triler "Špijunske igre", i još tada je mnogima upala u oči sličnost između dvojice zgodnih glumaca koji su, svaki na svoj način, obeležili epohe u kojima su se pojavili.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić V Magazin
Tagovi: Bred Pit