Britni Spirs gubi od Selin Dion bitku za prodate ulaznice

Britni Spirs gubi od Selin Dion bitku za prodate ulaznice

Autor: | 29/10/2015

0

Selin Dion se nakon jednogodišnje pauze se vratila 15. avgusta ove godine i brzo preuzela primat u prodaji ulaznica, pa je rasprodala skoro svaki zakazani šou u Las Vegasu.

U tom ratu za prodate ulaznice izgleda da je Briti Spirs, prema najnovijim izveštajima, ozbiljno počela da gubi. Naime, Britni ima rezidenciju u klubu "Planet Hollywood" od 2013, a šou Selin Dion u "Caesar’s Palace" je bio aktuelan još 2002, zatim je pauzirala, vratila se 2011, a onda zbog bolesti supruga prošle godine ponovo prekinula šou. Ipak, kad se vratilau avgustu brzo je preuzela primat u prodaji ulaznica.

To se, naravno, direktno odrazilo na slabu prodaju ulaznica za šou Britni Spiars, jer na njene nastupe ipak prvenstveno žele da dođu mlađi, koji ne dolaze u Vegas u tako velikom broju. Osim toga, mlađi koji i dođu, radije odlaze da vide nastup DJ Kalvina Harisa. Tako Britni, koja po svetu još može da napuni dvorane, polako gubi u Vegasu gde ima klupsku rezidenciju.

Možda je baš zbog toga na Tviteru poslala poruku Adele, koja ovih dana ruši sve rekode gledanosti spota za novi single "Hello":

- Adele, menjam dve ulaznice za moj šou za dve ulaznice za tvoj koncert. Svrati i reci mi "Hello" kad god želiš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images