Snima se ženski rimejk "Ocean's 11": Sandra Bulok vođa opasne ekipe lopova

Snima se ženski rimejk "Ocean's 11": Sandra Bulok vođa opasne ekipe lopova

Autor: | 30/10/2015

0

Nakon ženske verzije "Isterivača duhova", najavljen je i "ženski nastavak" filma "Ocean's 11", ili "Igraj svoju igru", u kom će Sandra Bulok zameniti Džordža Klunija u ulozi vođe opasne ekipe lopova.

Džordž Kluni, koji je igrao glavnog organizatora spektalularnih pljački, Denija Oušna, u sva tri filma u režiji Stivena Soderberga (2002-2007), ovog puta će se pojaviti u ulozi producenta, mada postoji mogućnost da odigra epizodnu rolu.

Scenario je poveren Oliviji Milč ("Male žene").

Trend "ženskih" rimejkova poznatih ostvarenja započeo je sa filmom "Isterivači duhova" koji je okupio sjajnu ekipu u kojoj su Melisa Mekarti, Kristen Vig, Lesli Džons i Kejt Mekinon.

U ženskoj verziji "Doktora Strejndža" glumiće Tilda Svinton, Džulija Roberts i Šarliz Teron. Kasting ženskog "Ocean's 11" uskoro bi trebalo da bude objavljen.

Novi film, kao i Soderbergova trilogija, inspirisan je istoimenim filmom iz 1960. (kod nas preveden kao "11 veterana") u kom su igrale neke od tada najvećih holivudskih zvezda: Frenk Sinatra, Din Martin, Semi Dejvis džunior, Piter Loford i Džoi Bišop.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: sandra bulok

Najnovije vesti