Lamar Odom uskoro izlazi iz bolnice?

Lamar Odom uskoro izlazi iz bolnice?

Autor: | 02/11/2015

0

Lamar Odom koji je 14. oktobra nađem u besvesnom stanju u javnoj kući, trenutno se nalazi u zdravstvenoj ustanovi u Los Anđelesu. Stanje košarkaša se poboljšalo, te prema proceni lekara za 10 dana trebalo bi da bude pušten iz bolnice.

Nakon skoro mesec dana provedenih u bolnici, zdravstveno stanje Lamara Odoma se poboljšalo, te doktori smatraju da ga uskoro mogu pustiti na kućno lečenje.

- Lamar će biti pušten iz bolnice u narednih 10 dana. Još uvek nismo odlučili da li će ići na fizikalnu terapiju u bolnicu ili će kod kuće raditi vežbe - izjavio je jedan lekar.

Iako su mediji spekulisali da je Lamar na korak od pomirenja sa Kloi Kardašijan, koja se nije odvajala od njegove bolničke postelje, ona ipak još uvek nije spremna na to da košarkaša ponovo primi u svoj dom, piše "Dejli Miror".

- Kloi je rekla Lamaru da kada se bude oporavio mora ići u ustanovu za odvikavanje od zavisnosti od droge. Međutim, Odom poriče da je zavisnik - otkriva neimenovani izvor i dodaje:

- Kloi ne želi da Lamar živi sa njom. On ima stan u centru Los Anđelesa u kojem može da živi ili u nekom drugom.

Kloi je iz bolnice objavila sliku bundeve za Noć veštica, čim je potvrdila da su ovaj praznik ona i Lamar proveli zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: lamar odom