Adel: Mislila sam da je došao kraj mojoj karijeri kada sam zatrudnela

Adel: Mislila sam da je došao kraj mojoj karijeri kada sam zatrudnela

Autor: | 04/11/2015

0

Sada kada samouvereno vlada muzičkim top listama, Adel je odlučila da progovori i o o majčinstvu i dugogodišnjoj vezi sa Sajmonom Koneckim.

Ona je dala veliki intervju časopisu "Rolling Stone" koji otkriva mnogo toga o njenom privatnom životu, kao i to ko je zaslužan što se ponovno vratila snimanju pesama i muzici.

Kada sam saznala da sam trudna svi moji planovi pali su u vodu. Nisam znala hoću da li ću moći da se nosim sa karijerom i detetom, ali mislim da je trudnoća došla u savršenom trenutku. Možda se činilo da je to najčudnije vreme da postanem majka, ali sam se svega počela pomalo da se bojim. Kada sam rodila Anđela Džejmsa sve je postalo u redu i počela sam ponovo da verujem. Ne znam da li bih se vratila muzici da nije bilo mog sina – rekla je muzičarka koja je poslednjih godina uživala u majčinstvu, a iako je nakon rođenja krila ime sina, postalo je jasno kako se on zove nakon što je Adel istetovirala njegovo ime na šaku, dok je na drugoj reč raj.

Pa Anđelo je moj raj. Nisam znala da i Lana Del Rej ima istetetoviran raj na istom mjestu. Verovatno misli da sam neka luda obožavateljka… Jesam obožavateljkaa, ali nisam luda - kaže Adel i nastavlja o sinu:

On je mali anđeo. On u meni podstiče sve ono što volim u sebi i jedina je osoba koja mi govori "ne".On u potpunosti vlada mnome. On je moj šef, a to je jako smešno drugim ljudima, jer sam ja šefica u svemu što ima veze s poslom – kaže Adel koja se oseća vrlo loše kada zbog posla nije sa sinom kog je rodila u oktobru 2012. godine.

Htela sam da što pre završim album. Nisam želela da čekam do njegove 16. godine da vidi ko sam, jer sam ponosna na sve ono što sam postigla, a što pre njegovog rođenja nisam bila. Nisam shvatala šta sam sve postigla i koliko sam daleko otišla – kaže Adel.

Tokom godina često se moglo pročitati da se udala, ali i da je raskidala sa Anđelovim ocem, 41-godišnjim Sajmonom Koneckim, a sada je otkrila kakva je njihova veza.

Milion puta sam rekla da se nismo venčali, a svi i dalje govore da se jesmo. I još smo zajedno. Nismo raskinuli, to se nikada nije dogodilo i uvek smo bili zajedno. Jednostavno nismo osetili potrebu da se venčamo. Imamo dete i mislim da je to dovoljno. On mi je veoma velika podrška, a za to je potreban veliki muškarac jer sam vrlo uspešna u onome što radim. Poslednjem dečku je baš moj uspeh bio vrlo neugodan, kao i činjenica što mora da me "deli" sa mnogo ljudi – objašnjava Adel.

Ona kaže i da u ovoj vezi želi da ostane što je duže moguće, i priznaje da žali za nekim stvarima, ali da za nekima nikada neće.

Nikada više neću biti sama. Mama sam i u vrlo sam ozbiljnoj vezi, pa nikada više neću biti samo ja i za time ne žalim. Nikada neću za tim žaliti, ali osećam da nisam imala mnogo vremena za sebe. Prvo sam bila mamino dete, sada sam ja mama i imala sam pet godina da budem samo ja – kaže Adel.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: adel

Najnovije vesti