Zašto je Lupita Njongo omražena zvezda

Zašto je Lupita Njongo omražena zvezda

Autor: | 05/11/2015

0


Ulogom u filmu "12 godina ropstva" Lupita Njongo osvojila je srca svetske javnosti, ali ako je verovati pojedinim izvorima, njen neodoljivi osmeh i simpatično lice obična su varka.

"Dejli Mejl" piše da se lepa oskarovka ponaša kao razmažena diva koja omalovažava svoje kolege u predstavi "Eclipsed", u kojoj glumi.

- Pozorišne glumice koje igraju sa njom u predstavi bile su najpre veoma uzbđene što će imati priliku da sarađuju sa holivudskogm zvezdom, ali sada ne podnose to što moraju da dele binu sa njom - otkrivaju izvori iz teatra.

Među glumačku postavu doveo je producent predstave Stiven Bird, koji je zahtevao da ona dobije ulogu, nakon što je čuo da su je tokom studija na Jejlu odbili na audiciji za upravo tu rolu.

- Stiven joj je platio mnogo novca da se pojavi u ovoj ulozi. On je presrećan što je ona u postavi i svima je jasno stavio do znanja da Lupita mora da dobije šta god da poželi. On ju je uverio da je ovo njena predstava i da će pomeriti planine kako bi ona bila zadovoljna. A Lupita to koristi! - dodaju insajderi.

Predstava govori o četiri žene koje su zarobljene u maloj prostoriji tokom građanskog rata u Liberiji, a Lupitine koleginice poželele su da se zbliže kako bi stvorile dobre odnose i van proba.

- Sve njihove pozive za druženje je odbila, i uglavnom vreme provodi sama u svojoj garderobi. Zahtevala je da ima svoj prostor za presvlačenje, odvojen od drugih glumaca.

Premijera predstave bila je 15. oktobra, i privukla je veliku pažnju javnosti, medija i poznatih ličnosti, a nakon toga održana je i intimna žurka. Glumcima je rečeno da zbog ograničenog prostora ne mogu da povedu svoje najbliže, ali to nije sprečilo Lupitu, koja je povela veliki broj ljudi, koji su pratili svaki njen korak.

- To je naljutilo njene kolege jer oni nisu mogli da podele ovaj trenutak sa svojim voljenima, dok je Lupita imala oko sebe toliko ljudi - kaže izvor.

Iako glumica svima deluje simpatično, oni koji su sarađivali sa njom kažu da je ona ledena princeza i manupulatorka.

- Ne razgovara ni sa kim kada nije na sceni. U bekstejdžu ima obezbeđenje jer tvrdi da je neko proganja. Intervjue sa medijima radiće samo ako je sama, uradiće sve kako bi se udaljila od svojih kolega.

Predstava je doživela veliki uspeh i u februaru naredne godine preći će na Brodvej, a producent joj je rekao da ona sama može da odluči ko će od njenih koleginica nastaviti sezonu.

- Sada je sudbina glumica u rukama žene koja sa njima ne progovara. Jedna od njih je čak odlučila da napusti predstavu po završetku sezone. Zvanično nije želela da otkrije razlog, ali istina je da je sve to zbog Lupite.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP hellomagazin
Tagovi: lupita njongo