Kloi Kardašijan: Ovo je najgora godina u mom životu

Kloi Kardašijan: Ovo je najgora godina u mom životu

Autor: | 27/11/2015

0

Članica rijaliti porodice Kardašijan, Kloi Kardašijan kako kaže, 2015. godinu će pamtiti po lošim događajima. Pre više od mesec dana Lamar Odom, bivši dečko Kloi nađen je bez svesti. Za Kardašijanovu je to bio veliki šok. Taman kada je mislila da se sve sredilo, saznala je da ima infekcijsku bolest od koje je umro njen deda.

Pre mesec dana Kloi je doživela veliki šok kada je čula da je Lamar Odom, njen bivši dečko nađen u bordelu bez svesti. Košarkaš je nekoliko dana bio u komi, a Kloi mu je pružala podršku sve vreme. Međutim, Kardašijanova nije ni slutila da će se pružanje podrške Lamaru završiti kobno po nju.

Naime, Kloi je dobila infekcijsku bolest tokom boravka u bolnici u kojoj je bio Odom. Sve je počelo od povrede noge, nakon čega je usledila i temperatura, pa su joj se i žlezde upalile.

Kako tvrde lekari, Kloi ima bakteriju koja se nalazi na koži. Međutim, ako uđe u unutrašnjost tela, te inficira krvotok, kosti, pluća i srce može biti smrtonosna. Kloi je posebno uplašena zbog činjenice da je i njen deda preminuo zbog iste infekcije.

Nakon saznanja da je bolesna, Kloi je odložila sve obaveze ne bi li se izlečila. Na radost njenih pratioca, Kardašijanova se oseća bollje, te kako kaže uskoro će izaći iz karantina u kojem je bila zbog zdravstvenog stanja.

- Meni je pružena medicinska nega sa puno ljubavi - napisala je na Tviteru Kardašijanova.

Međutim, Kloi je zahvalna i mnogobrojnim pratiocima koji joj svakodnevno pružaju podršku.

- Cenim sve vaše molitve upućene meni. Hvala vam na svim željama i podršci koju mi svakodnevno pružate. Za koji dan će mi biti bolje. Volim vas, ljudi - zahvalila je Kloi.

Kloi je putem društvene mreže posavetovala sve pratioce na društvenim mrežama da brinu o svom zdravlju.

- Molim vas brinite o svom zdravlju i pratite stanje vašeg tela. Budite voljeni i volite druge - napisala je Kardašijanova na Tviteru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver / splash news hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti