Anastasija priznala da je opsednuta botoksom i da je od početka karijere lagala za godine

Anastasija priznala da je opsednuta botoksom i da je od početka karijere lagala za godine

Autor: | 28/11/2015

0

Anastasija je prvi put progovorila o svojoj opsednutosti botoksom i zašto je godinama unazad lagala koliko je stara.

Pevačica je priznala da je previše koristila kozmetičke tretmane tokom svojih 30-ih, ali je ipak shvatila da mora da prestane posle razvoda od svog bivšeg telohranitelja Vejna Njutona, 2010. godine.

A photo posted by Anastacia (@anastaciamusic) on Aug 27, 2015 at 1:01pm PDT

- Tokom svojih 30-ih sam baš preterala sa botoksom. Na svaka tri meseca sam išla na tretman. Ali posle razvoda sam shavtila da moram da prestanem sa tim - priznaje pevačica hita Left outside alone.

- Sada volim da vidim kako mi se lice pomera. Prerano sam počela sa tim i preterala. Sada volim da nosim vezanu kosu, jer tako izgledam mnogo mlađe - dodaje ona i naglašava da će se u budućnosti možda ponovo vratiti injekcijama botoksa kako bi pobedila starost.

 

A photo posted by Anastacia (@anastaciamusic) on Nov 6, 2015 at 5:34am PST

Ovako Anastasia izgleda danas, u 47. godini

U inetrvjuu je govorila i o činjenici da je svima govorila da ima 22 godine, kada je u stvari imala 30. Priznaje da je sve počelo kada se prijavila za televizijski šou u kom su takmičari morali biti mlađi od 29 godina i da je nisu naterali iz produkcijske kuće da nastavi da laže o tome koliko je stara, ali da je ona ipak i dalje tvrdila da ima osam godina manje. Anastasija kaže i da se ponekad zbunjivala na pitanje novinara:

- Pitali bi me koje sam godine rođena, koliko je stara moja sestra i ja bih se uspaničila. Ali svi u muzičkoj industriji to rade - dodaje ona na kraju.

A photo posted by Anastacia (@anastaciamusic) on Oct 19, 2015 at 7:43am PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:anastacia / instagram; guliver / splash news hellomagazin
Tagovi: anastasija botoks

Najnovije vesti