Selin Dion veruje da je ovo poslednji Božić koji će provesti sa mužem

Selin Dion veruje da je ovo poslednji Božić koji će provesti sa mužem

Autor: | 28/11/2015

0


Iako je, ne tako davno, Selin Dion svima govorila kako se njen suprug Rene Anželil uspešno oporavlja nakon iscrpljujućih terapija i borbe sa rakom grla, izgleda da je stvarnost drugačija.

Prijatelji kanadske pevačice otkrivaju da se ona već nedeljama moli za još malo vremena sa Reneom i da zna da u tome može da joj pomogne samo čudo. Ubeđena je, kaže, da su ovo poslednji božićni praznici koje će provesti zajedno, te joj je zbog toga svaki minut s njim više nego dragocen.

Selin daje sve od sebe kako publika na nastupima ne bi primetila koliko joj je teško, ali emocije je često savladaju jer ne uspeva da skrene misli sa porodične drame.

Sedamdesettrogodišnji Anželil treći put se suočava sa kancerom, ali doktori nisu optimisti jer lečenje traje već dve godine. Rene je sve slabiji, iako je najveći deo malignog tkiva uklonjen. Pošto više nije u stanju da brine o karijeri svoje supruge, želeo je da se ona što pre vrati na scenu kako bi im svima bilo lakše. Selin je to u avgustu i učinila. Svi nastupi u Las Vegasu odavno su rasprodati, kao i koncerti koje je za leto zakazala u Parizu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News