Mišel Obama otvorila vrata Bele kuće: Raskošna božićna čarolija za pamćenje (foto)

Mišel Obama otvorila vrata Bele kuće: Raskošna božićna čarolija za pamćenje (foto)

Autor: | 03/12/2015

0

Nije uobičajeno da Belu kuću preplave mnogobrojni posetioci, posebno tako "maleni", ali ovoga puta Mišel Obama je otvorila vrata za decu vojnika, pozvavši ih da uživaju u divnim ukrasima i dekoraciji za predstojeće praznike.

Ogroman Krcko Oraščić, velike mede, 62 prelepo ukrašene jelke, Bela kuća napravljena od čokoladnih kolačića i preko 70.000 ukrasa bili su momentalno zaboravljeni kada su deca spazila Boa!

Ljubimac porodice Obama, Bo, koji je sa njima već nekoliko godina, bio je bez ikakve sumnje glavna atrakcija, prenosi Hellomagazine.com.

Prateći u stopu Mišel Obamu, Bo je doskakutao u sobu, mašući repom i veselo skakućući na svojim belim prednjim šapicama.

- Ako se neko plaši pasa, neka mi kaže, važi? - rela je Mišel i napomenula - Oni su vrlo dragi i dobri. Mada su veći nego što izgledaju na televiziji.

Neodoljivi portugalski vodeni pas je ubrzo dobio i društvo, jer se njegova "malena sestra" Sani, koju je porodica Obama usvojila 2013. godine, pridružila proslavi.

Deca su oduševljeno pohrlila ka psima, bez ikakvog straha počela da ih maze i da se igraju sa veselom družinom.

Mišel, koja je izgledala divno u cvetnoj haljini koju je kreirao Majkl Kors, i metalik zlatnim cipelama, pokazala je svoju nežnu majčinsku stranu dok je čavrljala sa decom dok ih je upoznavala sa Boom i Sani.

- Oni će dobiti posebnu jelku koja je okićena psećim keksićima i teniskim lopticama - otkrila je Mišel deci - I mislim da smo već svi videli i čuli da su i Bo i Sani vrlo uzbuđeni zbog toga!

Prva dama, koja ima dve ćerke tinejdžerke Sašu i Maliu, pozdravila je porodice vojnika i objasnila da je ovogodišnja tema za dekoraciju bila "Tradicija za sva vremena".

- Naše ovogodišnje ukrašavanje slavi američku tradiciju i naš jedinstven duh - rekla je Mišel.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: mišel obama

Najnovije vesti