Viz Kalifa dolazi na Egzit!

Viz Kalifa dolazi na Egzit!

Autor: | 18/12/2015

0


Jedno od najznačajnijih muzičkih imena današnjice, Viz Kalifa, nastupiće prvi put na ovim prostorima 10. jula na glavnoj bini Egzit festivala.

Viz Kalifa dolazi u Srbiju u vrhuncu svoje popularnosti, nakon što je ove godine pokorio svetske top liste sa pesmom "See You Again" iz filma "Fast and Furious 7", te ujedno izjednačio Eminemov rekord od 12 nedelja na prvom mestu američke top liste.

Ista pesma je dostigla vrtoglav broj od 1,2 milijarde pregleda na Jutjubu i tako postala najgledaniji video ove godine i jedan od tri najgledanija spota svih vremena.

Dosadašnji Kalifovi singlovi su takođe sa lakoćom dostizali sam tron svetske hip-hop scene, pa tako u zbiru prevazilaze tri milijarde Jutjub pregleda, što ovog izvođača čini jednim od najpopularnijih na svetu.

Jednako impozantna je i Vizova lista saradnika na kojoj su Bruno Mars, The Weeknd, Snup Dog, Majli Sajrus, „Maroon 5“, Lili Alen, Will.i.am, 50 sent i brojni drugi izvođači.

Kalifa beleži i 10 nominacija za Gremi nagrade, među kojima je i ovogodišnja, prema mnogima i najvažnija, za pesmu godine.

Prepoznatljiv po istančanom stilu, reper iz Pitsburga ima svoju modnu liniju, a igrao je i u nekoliko filmova, kao što je i "Mac & Devin Go To High School" gde glavnu ulogu deli sa Snupom Dogom.

Da je jedna od najtraženijih svetskih zvezda, najbolje govori činjenica da će upravo Viz Kalifa nastupiti pred milion fanova na globalno čuvenom dočeku Nove godine na njujorkškom Tajms skveru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: egzit viz kalifa

Pročitajte još