Selin Dion slavi 21 godinu braka sa Reneom Anželilom (foto)

Selin Dion slavi 21 godinu braka sa Reneom Anželilom (foto)

Autor: | 20/12/2015

0

Selin Dion je obeležila 21 godinu od venčanja sa Renem Anželilom jednom divnom fotografijom na Instagramu.

- Danas nam je 21 godina - napisala je pevačica kraj fotografije na kojoj su njena i Reneova ruka u ruci, nastala na dan venčanja.

Ipak, ovo je gorko-slatka godišnjica za par, pošto je muzičkom producentu dijagnostifikovan terminalnii stadijum raka grla.

Kanadska pevačica je nedavno uzela godinu dana pauze od nastupa u Las Vegasu, da bi se posvetila i brinula o svom teško bolesnom suprugu tokom njegovih terapija.

21 years today ? 21 ans aujourd'hui ? #tbt

A photo posted by Celine Dion (@celinedion) on Dec 17, 2015 at 11:12am PST

Govoreći o svom porodičnom životu, Selin je rekla da je bilo teških momenata, ali da ona ostaje optimistična i pozitivna u vezi bolesti svog muža.

Par se upoznao kada je Selin imala tek 13 godina, kada je Rene postao njen menadžer pošto je čuo kako peva. Njih dvoje su razvili veoma blizak poslovni odnos, koji je tokom vremena procvetao u pravu romansu. Uprkos ogromnoj razlici u godinama, čak 26, njih dvoje su se venčali u decembru 1994. godine.

Nakon godinu dana od venčanja, Selin je o njihovoj vezi rekla

- Nisam iznenađena što smo se venčali, jer mi imamo iste snove. Imamo iste ciljeve. Poštujemo jedno drugo.

Njihov brak prolazi kroz svojevrstan test 1999. godine, kada Rene ima već 73 godine i prvi put saznaje da ima rak grla. Iako je 2000. godine zvanično bio izlečen, bolest se vratila 2013. godine, a rezultati i dijagnoza su bili poražavajući.

Nakon operacije i otklanjanja tumora iz grla, Reneu je saopšteno da je bolest u terminalnoj fazi 2014. godine piše Hellomagazine.com

- Oduševljena sam njime više nego ikada pre. Zaljubljena sam u njega od prvog dana. I danas pronalazim snagu i toliko toga što učim od njega -  rekla je Selin u  Good Morning America.

Par se raduje odmoru za Božić sa svoje troje dece Rene-Čarlsom, Nelsonom i Edijem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash