Biografija Brižit Makron: Pikanterije iz života prve dame Francuske (video)

Biografija Brižit Makron: Pikanterije iz života prve dame Francuske (video)

Autor: | 14/01/2018

0

U biografiji o francuskoj prvoj dami Brižit Makron koju je priredila novinarka časopisa Closer, Mael Brun, između ostalog se otkriva da je njen suprug Emanuel u vreme dok je bio tinejdžer, a ona njegova profesorka i supruga francuskog bankara, napisao 'pikantnu' priču nadahnutu njihovom romansom.

Otkad je njen 24 godine mlađi suprug Emanuel postao francuski predsednik, Brižit Makron ne prestaje da intrigira javnost. Gospođa Makron voli da krši sva pravila, pa tako i ona modna, a njen mladalački stil je često na meti kritičara.

Uprkos tome ovu šik Francuskinju je Vog nedavno proglasio najbolje obučenom damom na svetu, pa ni ne sumnjamo kako će njena biografija koja u knjižare stiže sledeće nedelje izazvati ogromno interesovanje.

Emanuel Makron, koji je prošlog meseca napunio 40 godina, u Brižit se zaljubio kao petnaestogodišnjak za vreme dramskih vežbi u srednjoj školi u Amiensu, ne obazirući se na protivljenje svojih roditelja koji vezu sa ženom od njega starijom 24 godine nisu odobravali.

Autorka biografije prikupila je pedesetak priča različitih ljudi koji su poznavali ili poznaju Brižit, nastojeći da je prikaže iz više aspekata. Iz knjige se saznaje i kakav je njen muzički ukus i da sluša razne muzičke žanrove.

 

Knjiga pod nazivom 'Brižit Makron, oslobođena žena' biće predstavljena 17. januara u izdanju kuće L'Archipel.

- Emanuelova priča koja se spominje u biografiji odvažno je delo s pomalo prljavim detaljima. Naravno, imena nisu ista, ali čini mi se da je on jednostavno morao da izrazi ono što je tada osećao - kazala je neimenovana porodična komšinica iz Makronovog rodnog Amiensa za časopis Closer.

 

- Nije reč o autorizovanoj biografiji - rekla je autorka Brun, dodavši da prva dama nije direktno povezana s njenim projektom, već je uputila pitanja njenom kabinetu i dobila odgovore na temelju kojih je biografija nastala.

- Kopija je, naravno, poslata kabinetu Brižit Makron - rekla je autorka dela, dodavši da Brižit nije sačuvala kopiju priče sadašnjeg supruga.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: brižit makron