Tuga je promenila: Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda (foto)

Tuga je promenila: Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda (foto)

Autor: | 27/02/2018

0


Da novac i slava po pravilu ne donose i sreću u ljubavi dokazuje holivudska diva Dženifer Aniston. Poznatoj glumici ljubav za ceo život, čini se, nije suđena te je tako nedavno objavila da se razvodi od supruga Džastina Terua.

-Kako bismo sprečili dalja nagađanja, odlučili smo da istupimo zajedničkom izjavom i potvrdimo da smo se rastali. U normalnim okolnostima sve bi ovo bilo urađeno u intimi, ali budući da smo oboje u industriji koja vrvi od nagađanja i lažnih vesti, odlučili smo da iznesemo pravu istinu. Ova odluka doneta je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su odlučili da se raziđu kao par, stajalo je u zvaničnoj izjavi Džastina Terua i Dženifer Aniston.

Nagađalo se da iza ove odluke stoji ljubav koju čuvena Rejčel iz "Prijatelja" gaji prema bivšem suprugu Bredu Pitu, a mnogi su se nadali spektakularnom pomirenju.


Ipak, od pomirenje nema ništa- Dženifer je sama i čini se da joj razvod nije lako pao. Naime, nju su paparaci uslikali kada se krajem prošle nedelje napokon pojavila na premijeri filma "Game night", u kojem glumi njen vrlo blizak prijatelj Džejson Bejtmen.

Iako se potrudila, nije mogla da prođe neprimećeno, a njen izraz lica odao je da joj teško padaju ljubavni problemi kroz koje prolazi.

A post shared by Aniston•Cox (@monrach_) on Feb 24, 2018 at 3:53am PST

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram