Tajna romansa ili posao: Naomi Kembel i Skepta pozirali golišavi za muški časopis

Tajna romansa ili posao: Naomi Kembel i Skepta pozirali golišavi za muški časopis

Autor: | 01/03/2018

0

Početkom godine počelo je da se šuška da je Naomi Kembel (47) opet zaljubljena. Naime, supermodel je tokom pariske Nedelje mode bila u društvu britanskog repera Skepte (35).

Naomin prijatelj je tada izjavio kako manekenka i reper uživaju u zajedničkim trenucima i ne srljaju u ništa ozbiljno, ali sada se čini da su najzad celom svetu odlučili da pokažu kakva je tačno priroda njihovog odnosa.

@mainslondon је поделио/ла објаву дана 28. Феб 2018. у 1:26 PST

Par je pozirao za muški časopis GQ, a na fotografijama su oboje goli do pojasa i u vrlo intimnim pozama. Fotografijama se na društvenoj mreži pohvalila i sama Kembel.

Isto tako, objavila je i fotografiju naslovne strane magazina, sa vrlo intrigantnim naslovom, što može da znači da su u intervjuu odlučili da obelodane svoju vezu?

Podsetimo, reper se pohvalio zajedničkom fotografijom još prošle godine. Na 'fotki' mu Naomi pozira u zagrljaju, a Skepta je pored objave na društvenoj mreži stavio ikonu srca.

Pre nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je navodno bila u vezi s egipatskim multimilionerom Luisom Kamiljerijem (62) koji je direktor kompanije Ferrari.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti