Kendal Džener: Nisam gej, nisam poput svojih sestara i ne pokazujem se s dečkom na sve strane!

Kendal Džener: Nisam gej, nisam poput svojih sestara i ne pokazujem se s dečkom na sve strane!

Autor: | 15/03/2018

0

I dok su ljubavni životi njenih slavnih sestara Kardašijan oduvek pod lupom javnosti, svoj već godinama uspešno krije od tabloida manekenka Kendal Džener, zbog čega su počela nagađanja da je možda gej.

Jedna od najplaćenijih manekenki sveta, Kendal Džener, našla se na novoj naslovnici američkog izdanja časopisa Vogue pa je u velikom intervjuu progovorila i o svom dugo skrivanom ljubavnom životu.

Poznata članica klana Kardašijan-Džener je najzad potvrdila i svoju vezu s košarkašem Blejkom Grifinom, s kojim je povezuju već poslednjih godinu dana i otkrila kako se u ulozi majke i supruge vidi tek za sedam godina.

Međutim 22-godišnjakinja se osvrnula i na nedavne glasine o homoseksualnosti.

- Mislim da su takve priče počele jer nisam poput svojih sestara i ne pokazujem se s dečkom na sve strane. Glasine su počele jer niko nije mogao da me vidi s dečkom neko vreme. Uvek sam se krila i privatni život držala po strani, da ne ispadam smešna u medijima. Mislim da nemam biseksualnu, kao i gej stranu u sebi, ali nikad ne znaš. Kako god, do sada nisam imala takvih iskustava - objasnila je kraljica modnih pista i dodala: 'Nisam gej i nemam šta da krijem.'

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 14. Мар 2018. у 11:08 PDT

Osim o ljubavi, Kendal je govorila o poslovnim uspesima i kako je s godinama naučila da pomno bira ponude.

- Prošle godine došla sam do jedne tačke u kojoj jednostavno više nisam mogla dalje. Shvatila sam da mi treba više vremena za sebe pa sam počela da selektujem poslove i nisam oberučke prihvatala sve što su mi agenti nudili - objasnila je svestrana brineta koja u slobodno vreme najviše voli jahanje. Kaže kako je to njena najveća ljubav još od ranog detinjstva pa je trenutno ponosna vlasnica dva konja.

my beautiful lady

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 28. Сеп 2017. у 12:55 PDT

Popularna lepotica dotakla se i porodičnih odnosa pa je rekla kako u njihovoj kući trenutno vlada prava histerija zbog dece jer je pre nekoliko meseci Kim Kardašijan dočekala treće dete, devojčicu Čikago, potom je najmlađa Kajli rodila prvo dete Stormi, a uskoro bi na svet trebala da dođe i ćerka Kloi Kardašijan.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kendal džener

Najnovije vesti