Noćni provod sa prijateljima: Da li je Kortni Koks raskinula veridbu i otkazala venčanje? (video)

Noćni provod sa prijateljima: Da li je Kortni Koks raskinula veridbu i otkazala venčanje? (video)

Autor: | 11/04/2018

0

Kortni Koks, američka glumica koju javnost najbolje poznaje po ulozi u seriji 'Prijatelji' uhvaćena je u provodu s prijateljima, posebno sa jedim od njih, čime je dala naslutiti kako je prekinula veridbu sa dugogodišnjim partnerom Džonijem Mekdejdom i otkazala planirano venčanje.

Nakon večere s bliskom prijateljicom Dženifer Aniston, Džejsonom Batemanom i njegovom suprugom Amandom Ankom, kao i popularnom voditeljkom i komičarkom Elen Dedženeris, glumica Kortni Koks napustila je elitni restoran u Los Anđelesu u društvu nepoznatog muškarca.

Stasitog muškarca i popularnu tv zvezdu pritom su uslikali paparaci fotografi i to dok su se držali za ruke i izgledali poprilično blisko, a da su ipak nešto više od prijatelja, potvrdio je i nežan zagrljaj.

Ova vest ne bi bila toliko čudna da crnokosa glumica nije verena s irskim pevačem Džonijem Mekdejdom, s kojim je uskoro planirala i venčanje.

 

Kortni i Mekdejd upoznali su se još 2013. godine i to svega nekoliko meseci pošto se ona rastala od dugogodišnjeg supruga Dejvida Arketa s kojim ima ćerku Koko.

Posle samo godinu dana veze, par je objavio veridbu, ali u decembru 2015. su raskinuli. Nekoliko meseci proveli su razdvojeno da bi u proleće 2016. ponovo obnovili svoju romansu.

 

Nedavno je počelo da se šuška i kako 53-godišnjakinja planira venčanje s 41-godišnjim Džonijem. Pričali su o intimnoj ceremoniji za porodicu i najbolje prijatelje u malenom mestu u Irskoj, odakle potiče popularni pevač, a potom bi veliko slavlje bilo organizovano u njenoj luksuznoj vili u Malibuu. Ali, prema svemu sudeći do venčanja možda i neće doći jer je glumica kako pišu strani mediji sreću pronašla u zagrljaju novog, javnosti još nepoznatog muškarca.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Kortni Koks

Najnovije vesti