Štedljiva i praktična kraljica Leticija ovu malu crnu haljinu nosi već godinama

Štedljiva i praktična kraljica Leticija ovu malu crnu haljinu nosi već godinama

Autor: | 18/04/2018

0

Uvek doterana i elegantna, španska kraljica Leticija osvaja dodatne stilske bodove i zato što često nosi povoljne high-street komade, a nema problema ni s ponavljanjem outfita.

To je potvrdila i svojim poslednjim izdanjem za službenu večeru s portugalskim predsednikom Marselom Rabelom da Sauseom u kraljevskoj palati El Pardo.

Njena dvodelna crna haljina s detaljima perja odmah nam je bila poznata jer ju je Leticija do sada već nosila u nekoliko navrata, a poslednji put pre otprilike godinu dana na slavljeničkoj večeri jednih španskih novina, kada ju je takođe iskombinovala sa sjajnim crnim salonkama.

 

Reč je o haljini s potpisom Caroline Herrere koja je bila deo jesenje kolekcije dizajnerke iz 2015. godine, ali svojim bezvremenskim krojem prkosi trendovima, što je španska kraljica sada samo potvrdila. Iako ju je nosila već nekoliko puta, svaki put joj je podarila novo lice drugačijim odabirom nakita, make-upa i frizure, čime je još jednom opravdala i svoju neslužbenu titulu kraljice stila.

hellomagazin.rs Guliver/Getty