Bolest se vratila:  Šenon Doerti nastavlja tešku borbu sa kancerom

Bolest se vratila: Šenon Doerti nastavlja tešku borbu sa kancerom

Autor: | 15/05/2018

0

Američka glumica Šenon Doerti podelila je sa celim svetom tužne vesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Nakon dve i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, gde čeka novu hiruršku operaciju - rekonstrukciju dojke.

Bivša zvezda Beverli Hilsa podelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on May 13, 2018 at 7:17pm PDT


- Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više ali pilule protiv bolova me uništavaju - napisala je glumica ispod fotografije.

Podsećamo, pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

- Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene -
glumica je tada kazala.

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jan 29, 2018 at 6:49am PST

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi.

Nakon faze mirovanja i lečenja, a aprilu ove godine Doertijeva je kazala da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vestima.

- Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno - kratko je prokomentarisala, te naglasila da neće izgubiti pozitivan duh i da će nastaviti sa lečenjem.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: šenon doerti