Neverni Tristan Tompson o očinstvu: Plakao sam kada sam prvi put video Tru u porodilištu (video)

Neverni Tristan Tompson o očinstvu: Plakao sam kada sam prvi put video Tru u porodilištu (video)

Autor: | 15/05/2018

0

Košarkaš Tristan Tompson (27) prvi put je javno progovorio o svojoj ćerkici Tru koju ima s rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan (33). Otkrio je koliko ga je očinstvo promenilo.

- Beba je veoma dobro, jede, spava i to je uglavnom sve što radi - rekao je ponosni tata te dodao kako je imati dete zaista poseban osećaj.

- Mislim da je očevima devojčica sve uvek emotivnije, dok je sa sinovima opuštenije. Promeni vas to mnogo, ja sam plakao kada sam je prvi put video u porodilištu - kazao je sportista i dodao kako malena ima zelene oči i jako gustu kosu.

 

Podsetimo, košarkaš je svoju devojku nekoliko dana pre porođaja prevario s tri devojke. Kloi se porodila 12. aprila, dva dana nakon što je Daily Mail objavio fotografije na kojima njen dečko ljubi šankerku Lani Bler (29) i dve nepoznate devojke.

Jedna od devojaka s kojima je Tristan prevario Kloi se nedavno oglasila preko društvene mreže i napisala kako je sportista došao k njoj u hotel. Dodala je kako će košarkaš uskoro opet da postane otac jer je ona upravo trudna s njim.

Prva Kloina reakcija bila je da oprosti Tristanu prevaru i za sve okrivi 'grupi devojke' koje se oko njega skupljaju, pa je zajedno s njenim sestrama, mamom i prijateljicom bio i na rođenju malene Tru.

Ali dan kasnije ga je rijaliti zvezda ipak izbacila iz zajedničkog doma, vile pokraj jezera u Ohaju. Ipak, čini se da stvari sada idu nabolje jer je Tristan u spomenutom intervjuu rekao kao bi s Kloi voleo da ima još dece.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti