Dobro joj je išlo i pre: Koliko je Megan Markl zarađivala kao glumica

Dobro joj je išlo i pre: Koliko je Megan Markl zarađivala kao glumica

Autor: | 18/05/2018

0

Nesumnjivo, najveće bogatstvo Megan Markl ostvariće udajom za princa Harija. Budući da nisu potpisali predbračni ugovor, Megan će od subote 19. maja takođe biti vlasnica 40 miliona dolara vrednog nasledstva princa Harija. Ali i pre udaje slavna Amerikanka je dobro zarađivala

Uprkos problemima s svojom porodicom koji je sigurno muče uoči venčanja s princom Harijem, Megan Markl barem ne treba da brine o jednom, a to su finansije.


Naime, 36-godišnja glumica na sopstvenom bankovnom računu ima pozamašne cifre, a one će s godinama nakon ulaska ukraljevsku porodicu samo rasti.

Zarada od serije 'Odela'

Njena glavna glumačka uloga koju je ostvarila je ona u seriji 'Odela'. Kako donose strani mediji, navodno je po sezoni zarađivala 450 hiljada dolara, a snimila je sveukupno njih sedam. Nakon toga oprostila se od glume i zatvorila to životno poglavlje. Megan je prošla audicije i za još neke holivudske projekte i ostvarila nekoliko filmskih uloga. U filmu 'Remember Me' odglumila je sporednu ulogu konobarice na kojoj je zaradila 187.000 dolara.

Zatim se pojavila i u filmu 'The Candidate', za šta je dobila nešto više od 171.000 dolara, a jedan od većih honorara bilo je i za ulogu u filmu 'The Boys and Girls Guide to Getting Down'. Tada je na račun spremila još 150.000 dolara. Bilo je u njenoj karijeri još nekoliko epizodnih uloga, a jedna od njih je i kratko pojavljivanje u filmu 'Kako se rešiti šefa', u kojem glumi uz Dženifer Aniston. Odglumila je tada dostavljačicu FedExa.

A post shared by Bogosplit (@bogosplit) on May 18, 2018 at 9:16am PDT

Sponzorstva i nagrade

U svetu Holivuda mnoge nagrade su i novčane vrednosti, a stranica Knownetworth.com izveštava da je Megan Markl tako zaradila još 80 hiljada dolara godišnje. Osim toga, to uključuje razna sponzorstva i reklamne kampanje, kojih je Markl za vreme svoje karijere imala mnogo. Brojni kozmetički, ali i modni brendovi sarađivali su sa njom, a lepa Amerikanka znala je da to unovči.

A post shared by Zoe Bowers (@zoezenyoga) on May 18, 2018 at 9:03am PDT

Budući prihodi od kraljevske porodice

Kako je prema kraljevskoj porodici 36-godišnjakinja prekinula svoju karijeru i oprostila se s glumačkim svetom, sada je čeka novi način zarade. Megan će tako uz novog supruga postati voditeljka nekoliko humanitarnih organizacija, što će biti njen glavni zadatak. Osim toga, bogatstvo njenog odabranika procenjuje se na 40 miliona dolara, a ulaskom u brak ta stečevina postaće i njena iako zvanično tek nakon tri godine, kada se finalizira proces dobijanja britanskog državljanstva. Kada jednom dobije britansko državljanstvo, Megan će morati da odluči da li se odriče američkog, koje je stekla rođenjem u Los Anđelesu.

Ukupna neto vrednost

Stranica Knownetworth.com ističe kako bogatstvo Megan Markl trenutno iznosi sedam miliona dolara, u što je uključeno sve gore nabrojano plus neke investicije koje je samostalno ostvarila.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram