Upoznajte zgodne sinove Andrea Bočelija: Ni Dženifer Lopez im nije odolela (video)

Upoznajte zgodne sinove Andrea Bočelija: Ni Dženifer Lopez im nije odolela (video)

Autor: | 04/10/2018

0

Mateo Bočeli (21) sin je italijanskog tenora Andrea Bočelija (60) i njegove prve supruge Enrike, a na društvenim mrežama već je postao veliki miljenik žena.

Mladi Mateo inače se bavi manekenstvom te je jednom prilikom za američki modni brend pozirao s pevačicom Dženifer Lopez (49). Na provokativnoj fotografiji Dženifer u uskoj i kratkoj haljini grli Matea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matteo Bocelli (@matteobocelli) on Jan 16, 2018 at 11:03am PST

- Pa to je sin Andrea Bočelija, kakav kralj. Vi Italijani imate tu neku primamljivu i misterioznu lepotu koju ne mogu objasniti - bio je jedan od komentara ispod fotografije. Pre nekoliko dana na YouTubeu izašla je nova pesma s Bočelijevog albuma 'Si', a koja je sakupila više od jedanaest miliona pregleda.

Pesma se zove 'Fall On Me', a u spotu pevaju Andrea na italijanskom i njegov sin Mateo na engleskom jeziku. Svima je bilo jasno kako je najmlađi sin nasledio pevački dar od tate, a pokazao je i kako zna da svira klavir jednako dobro kao njegov otac.

 

- Tehnički naši glasovi su jako različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea. Njihova pesma biće glavna muzička podloga za novi Diznijev film 'Krcko Oraščić i četiri kraljevstva' koji izlazi 2. novembra ove godine u kojem glumi i Morgan Frimen (81).

Mateo ima i starijeg brata, Amosa (23) koji se takođe nalazi u spotu i svira piano u pesmama 'I am Here' i 'Ali di Libertà'. I dok se njegov mlađi brat probija u manekenske i pevačke vode, Amos je po zanimanju je inženjer, a na Instagram profilu pokazuje kako je veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amos Bocelli (@amosbocelli) on Aug 11, 2018 at 9:04am PDT

Andrea je sa svojom drugom suprugom Veronikom Berti (34) u braku četiri godine te imaju kćer Virdžiniju (6). S njom Amos najviše voli da se druži i često obavljuje njihove zajedničke fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amos Bocelli (@amosbocelli) on Oct 8, 2017 at 2:13am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty