Kraj nakon 11 godina: Zvezda serije "Igra prestola" raskinula veridbu

Kraj nakon 11 godina: Zvezda serije "Igra prestola" raskinula veridbu

21/11/2018

0

Zvezda serije "Igra prestola" Natali Dormer (36) je nakon 11 godina raskinula sa verenikom Entonijem Birnom, irskim piscem i rediteljem.

Njih dvoje su se navodno razišli još letos, ali je glumica to potvrdila tek sada u intervjuu za "New Statesman".

Izgleda da je glavni razlog njihovog raskida bilo to što su se zajedno upustili u pisanje scenarija za film "Darkness" što je dovelo do velikih svađa kod kuće.

-Ljudi koji su u vezi mogu da kažu odvratne stvari jedno drugom koje nikada ne bi rekli najboljem prijatelju, na primer. Vrlo brzo smo shvatili da ne možemo da pišemo dok smo zajedno u istoj sobi, istakla je još ranije glumica.

Uprkos kreativnim nesuglasicama i raskidu, Natali ima "ogromno poštovanje" prema Entoniju i misli o njemu "samo najbolje", navodi se u magazinu.

Entoni je još u maju ove godine pričao u intervjuu za "Hollywood Reporter" da je bilo stresno raditi zajedno sa Natali.

-Otkrili smo da smo na pogrešan način pristupili tome da pišemo zajedno. Nismo imali kancelariju ili tako neki radni prostor, već smo pisali kod kuće. To bi često dovelo do nesuglasica, svađa i provociranja, istakao je on tada.


Natali i Entoni su se upoznali na snimanju "The Tudors" 2007. godine, a verili su se već 2011. kada ju je Irac zaprosio na brodu u Indiji.

U filmu "In Darkness" pratimo slepu pijanistkinju Sofiju koja se nađe usred nerešenog slučaja ubistva, nakon što njena komšinica, koju igra Emili Ratajkovski, umre.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram