Arijana Grande novim spotom šokirala publiku: Hvala vam, sledeći molim! (video)

Arijana Grande novim spotom šokirala publiku: Hvala vam, sledeći molim! (video)

Autor: | 02/12/2018

0

Pevačica Ariana Grande objavila je spot za pesmu "Than U, next" u kojoj se zahvaljuje svim svojim bivšim momcima na svemu što su je do sada naučili.

Ovim gestom ona je šokirala publiku, a da su svi jedva čekali ovaj spot i pesmu govore i podaci koliko je pregleda imao za samo jedan dan.

Zbog njenog spota u jednom trenutku je čak i Jutjub imao probleme pa su i komentari pristizali mnogo kasnije nego što je trebalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Dec 2, 2018 at 1:41am PST

U videu je napravila reference na filmove poput "Mean Girls", "Pravna plavuša" i film sa Dženifer Garner gde je trinaestogodišnjakinja u telu odrasle žene. Pored Kris Džener, mnogi drugi slavni su učestovali u pravljenju ovog spota i ne čudi što je za manje od 24 časa skupio trenutno više od 47 miliona pregleda! Pored toga, Arijana je u pesmi rekla da je zahvalna i Pitu Dejvidsonu s kojim je nedavno raskinula veridbu, kao i da bi volela da može da se zahvali bivšem dečku Meku Mileru koji je preminuo ove godine, i nazvala ga "anđelom", piše Mondo.

Podsetimo, Arijana je posle raskida veridbe sa Pitom podelila čak i imovinu. Njemu je vratila prsten koji je vredan 100.000 dolara, a njoj je pripala svinja koja je bila njihov ljubimac. Pitu je to veoma teško palo jer je svinju čak i istetovirao na grudima.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Arijana Grande

Najnovije vesti