Rijana na sudu sa sopstvenim ocem: Pokušao je da zaradi na zajedničkom prezimenu?

Rijana na sudu sa sopstvenim ocem: Pokušao je da zaradi na zajedničkom prezimenu?

Autor: | 16/01/2019

0

Strani mediji pišu da je Rijana trenutno u jako lošim odnosima s ocem Ronaldom Fentijem, a do problema je došlo pošto je on pokušao da zaradi na porodičnom prezimenu pod kojim već godinama posluje upravo slavna pevačica. Budući da ovu zavrzlamu slavna muzičarka nije uspela da reši mirnim putem, ceo slučaj se našao na sudu.

Rijana je optužila oca da je pokušao da osnuje firmu pod imenom Fenty, dok se istovremeno njena kozmetička kompanija zove 'Fenty Beauty'.

Kompanija 'Fenty Beauty' osnovana je u septembru 2017. i bavi se prodajom make-upa i kozmetike za lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronald Fenty (@ronald.fenty) on Aug 16, 2018 at 5:49pm PDT

Daily Mail piše da je odnos Rijane i njenog oca već dugo nestabilan. Iako su imali faze u kojima su svetu pokazali da se sjajno slažu, pamte se i oni loši dani.

 

Ronald Fenti bivši je ovisnik o kokainu, alkoholičar i nasilnik. Tokom gostovanja kod Opre, Rijana je progovorila o teškom detinjstvu i fizičkom nasilju njenog oca nad majkom. Nije tajna ni da je pop pevačica jednom prilikom, pošto je postala slavna, oca pokušala da spasi od pakla droge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronald Fenty (@ronald.fenty) on Sep 29, 2018 at 11:34am PDT

2013. godine prijavila ga je u kliniku za odvikavanje u Malibuu. Za njegov boravak tamo izdvojila je čak 58 hiljada dolara, a sve kako ne bi otišao u zatvor pošto je uhapšen u Los Anđelesu. Nestabilni Ronald ćerki je skandal napravio i godinu kasnije na crvenom tepihu pojavivši se vidno alkoholisan.

Zadnji put slavna ćerka i njen otac viđeni su prošlo leto na Barbadosu, na proslavi dedinog 90. rođendana. Cela porodica bila je na okupu, a do izražaja je došlo i to da su njeni roditelji uprkos razvodu i razmiricama iz prošlosti ostali u dobrim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronald Fenty (@ronald.fenty) on Aug 27, 2018 at 11:14pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Rihanna rijana