Vojvotkinja u ilegali: Megan Markl je imala tajni Instagram profil?

Vojvotkinja u ilegali: Megan Markl je imala tajni Instagram profil?

Autor: | 20/01/2019

0

Službeno je Megan Markl ugasila sve profile na društvenim mrežama u januaru prošle godine, dva meseca pošto je objavljeno da je verena za princa Harija.

Ali prema poslednjim izveštajima, vojvotkinja od Saseksa imala je tajni profil kojim se služila kako bi pratila svoje prijatelje. Nakon što je videla otrovne komentare trolova, 37-godišnja Megan odlučila je da ugasi i taj tajni profil.

Kako su otkrili izvori, vojvotkinja, koja bi u aprilu trebala da rodi prvo dete, pošto je videla komentare "osećala se usamljeno i izolovano" te je tik pre Božića ugasila profil "zbog svog mentalnog zdravlja". Navodno ju je to toliko uplašilo da se više ne oseća sigurno u eksponiranju bez zaštite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on Dec 4, 2018 at 2:37pm PST

- Otkako je ugasila javne profile, imala je lažni profil kojim je pratila prijatelje. Trolovi na društvenim mrežama pisali su joj zaista gnusne stvari, a videla je i medijske naslovnice. Postalo joj je teško pa je odlučila da ugasi i taj profil tik pre Božića zbog svog mentalnog zdravlja. Osećala se usamljeno i izolovano - rekao je izvor za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on Jan 10, 2019 at 7:52am PST

- Ne oseća se dovoljno sigurno ni da izađe napolje bez zaštite - dodao je.

Većina članova kraljevske porodice nema profile na društvenim mrežama, izuzev princeza Beatris i Judžini. Ranije se pisalo da se Megan oseća "frustrirano i pod stresom jer nema svoj glas te je pravila kraljevskog života ograničavaju". Prema poslednjim tračevima iz palate, Megan je očajna zbog uloge vojvotkinje, a Hari se oseća kao da je kriv za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on Jan 2, 2019 at 7:24pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: megan markl