Iskra Lorens čitavom svetu predstavila svog dečka: Ovo je naša ljubavna priča

Iskra Lorens čitavom svetu predstavila svog dečka: Ovo je naša ljubavna priča

Autor: | 21/01/2019

0

Iskra Lorens, jedna od najpoznatijih plus size modela na svetu, svoj privatan život drži podaleko od očiju javnosti, ali, paparacima je teško umaći.

Nakon što su se na Internetu pojavile fotografije koje otkrivaju identitet njenog momka, Iskra je rešila da čitavom svetu pokaže ko je on i objasni zašto ga nije do sada pokazivala.

- Lopovski su nam oduzeli mogućnost da objavimo našu vezu pod našim uslovima, jer su paparaco fotografije već osvanule na netu. (žao mi je svih vas kojima nismo uspeli da kažemo ranije) Ali, ovo je naša ljubavna priča i po prvi put postavljam sliku svog čoveka... Iako je zastrašujuće objaviti nešto tako čisto i intimno na društvenim mrežama pred čitavim svetom koji će imati uvid u to i moći da sudi o tome, briga me, želim da podelim nas sa čitavim svetom. Moj Filipe Pejn srećan ti rođendan i iako znaš kako se osećam, zahvaljujem bogu svakog dana što te imam. Toliko sam srećna što si me pronašao. Ova ljubav je jednostavna i slobodna i izvlači ono najbolje iz nas. Neću se sada raspekmeziti, ali sam uzbuđena zbog naše budućnosti i ove nove godine života koja će, znam, biti tvoja i naša najbolja! Spremna sam da te podržim, da s tobom rastem i stvaram nove uspomene, toliko te volim F. - poručila je zaljubljena Iskra uz ovu divnu fotografiju sa svojim momkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i s k r a (@iskra) on Jan 21, 2019 at 9:01am PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: iskra lorens