En Hatavej: Naučila sam da brinem o sebi, osećam se iznutra transformisano

En Hatavej: Naučila sam da brinem o sebi, osećam se iznutra transformisano

Autor: | 01/02/2019

0

Nije tajna da je Holivud surova mašinerija snova u kojoj nije poželjno imati višak kilograma i vidljive znakove starenja. To najviše osećaju glumuce koje uvek moraju da izgledaju savršeno.

Oskarovka En Hatevej, koja je nedavno šokirala javnost priznanjem da je prestala da konzumira alkohol jer je po sina u vrtić odlazila mamurna, kaže da joj se dešavalo da danima ne pojede ništa.


- U periodima koji obiluju cermonijama dodeljivanja filmskih nagrada, dešavalo se da, od straha, danima ne pojedem baš nista. Bila sam uverena da glumci moraju da imaju besprekorno telo. Pušila sam kako bih smirila nervozu. Iako mi je trebalo puno vremena naučila sam da moram da brinem o sebi. Ne izgledam drugačije ali se osećam transformisano iznutra, rekla je glumica koje se prisetila kako je zbog uloge u filmu "Les Miserables"  morala da smrša deset kilograma za samo dve nedelje.

-Opteretila sam svoje telo, a to se odrazilo i na moje psihičko stanje. Bila sam anksiozna i osećala sam se izgubljeno - otkrila je En u intervjuu za People.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Splash
Tagovi: en hatavej