Džordž Kluni brine za Megan Markl: Proganjaju je kao i princezu Dajanu, a videli smo kako je to završilo!

Džordž Kluni brine za Megan Markl: Proganjaju je kao i princezu Dajanu, a videli smo kako je to završilo!

Autor: | 12/02/2019

0

Bilzak prijatelj kraljevske porodice, glumac Džordž Kluni javno je u medijima odlučio da stane u odbranu vojvotkinje Megan Markl, o kojoj svakodnevno pišu svetski tabloidi. Istovremeno Megan je na meti sopstvene porodice koja pokušava da zaradi na njenom imenu i aktuelnoj tituli.

Zbog svega toga, supruga princa Harija prolazi kroz teško i stresno razdoblje. Kluni je tokom svetske promocije svog novog filma odlučio da progovori i o toj temi, te stao u obranu svoje prijateljice.

- Svi jednostavno progone Megan Markl svuda. Prave veliki pritisak i kažnjavaju je. Žena je u sedmom mesecu trudnoće, a proganjaju je na isti način kao što su radili princezi Dajani. Istorija se ponavlja, a videli smo kako je ta priča završila! - žestoko je govorio slavni glumac tokom konferencije za medije.

Poznati glumac mislio je pritom na tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je u martu 1997. smrtno stradala princeza Dajana bežeći od paparaci fotografa u Parizu.

Kluni se dotakao i medijskih naslova koji su neistiniti, misleći pritom na pisanja kako će upravo on biti krsni kum Harijevom detetu.

- Oh, da i navodno ću ja biti kum kraljevskoj bebi. Ne! Otac sam blizanaca i imam dovoljno svojih briga i sra…a s kojima se nosim, doslovno - zaključio je 57-godišnjak kojem je 2017. supruga Amal Kluni podarila blizance Elu i Aleksandera.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti