Nikolas Kejdž se ženi četvri put, da li će ovoga puta imati više sreće? (video)

Nikolas Kejdž se ženi četvri put, da li će ovoga puta imati više sreće? (video)

Autor: | 26/03/2019

0

Prema pisanju američkih medija, a zahvaljujući objavljenoj dozvoli za brak koju je 55-godišnji holivudski glumac zatražio u Klark Kauntiju u Nevadi, čini se da će Nikolas Kejdž i četvrti put 'stati na ludi kamen'.

Ovog puta srećnica je vizažistkinja Erika Koike s kojom je prvi put snimljen tokom zajedničkog odmora u Portoriku, u aprilu 2018. godine.

Prvi put zajedno fotografisani su u maju prošle godine u Los Anđelesu, ali celo vreme se trude da što manje izazivaju pažnju. Inače, Nikolas Kejdž iza sebe ima čak tri braka.

 

Prva supruga bila mu je glumica Patriša Arket s kojom se venčao u aprilu 1995. Brak je potrajao tek do 2001., a godinu kasnije, u avgustu 2002., već je bio u braku s ćerkom kralja rokenrola, Lisom Meri Prisli. Ta bračna avantura potrajala je svega tri meseca, a razvod je konačno finaliziran 2004. godine.

 

Treća supruga bila mu je Alis Kim, s kojom se venčao 2004., a godinu kasnije dobilil su i sina Kal-Ela, da bi u julu 2016. potvrdili da se posle 12 godina braka ipak rastaju. Inače, Nikolas Kejdž ima još jednog sina, 28-godišnjeg Vestona Kopolu Kejdža, kojeg je dobio sa Kristinom Fulton.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: nikolas kejdž