Učinio neoprostivo: Adel zauvek izbrisala oca iz svog života

Učinio neoprostivo: Adel zauvek izbrisala oca iz svog života

Autor: | 30/03/2019

0

Održavali su slabe odnose tokom godina, ali kada je nesmotreno govorio medijima o njom, odlučila je da ga odseče iz života

Adel (30) je, bez sumnje, jedno od najmoćnijih imena u savremenoj muzici, a iako u pesmama govori o najintimnijim stvarima, trudi se da u stvarnom životu što više privatnih detalja zadrži za sebe. Sada se pojavila informacija o njenom otuđenom ocu i ljudi ne mogu da se načude.


Mark Evans (55), Adelin otac, ostavio je njenu majku Peni kada je Adel imala tri godine. Praktično se nije ni pojavljivao celo njeno detinjstvo, ali su zadržali kakve-takve odnose.

Međutim, Adel ga je potpuno odsekla iz svog života 2011. godine nakon što je Mark govorio za medije o njihovom odnosu. Mark je tada rekao da smatra da Adel nema sreće u ljubavi jer joj je u detinjstvu falila očinska figura.

Tada mu je Adel poručila preko medija da su završili i da mu se nikada više neće obratiti.

Izvori kažu da je Mark očajan jer Adel drži svoju reč.

- Mark zna da je grešio ali bi dao sve da mu ćerka pruži još jednu šansu. Ne interesuje ga Adelino bogatstvo, samo želi još jednu priliku da bude dobar otac i deda, i da konačno može da prošeta unuče, kupi mu sladoled i radi sve te stvari koje prosečan deda radi - kaže izvor blizak ovoj porodici.

Mark radi kao taksista i živi sam u jednoj trošnoj iznajmljenoj kućici.


On je, između ostalog, govorio za medije i o svom alkoholizmu, otkrivši da je umeo da popije dve litre votke i desetak konzervi piva svakog dana.

- To je trajalo tri godine i stideo sam se sebe. Znao sam da je najbolje što mogu da uradim za Adel da se prosto sklonim od nje, da me ne gleda takvog - kazao je Mark.

Adel, međutim, odbija da se pomiri sa ocem. Ignorisala ga je čak i kada je 2013. godine oboleo od raka debelog creva, i po svemu sudeći, tako će i ostati.

Adel je, podsetimo, dobila sina Anđela 2012. godine sa suprugom Sajmonom Koneckijem (44).

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: adel