Met Dejmon otkrio: Za moju i Benovu karijeru zaslužan je Robin Vilijams (video)

Met Dejmon otkrio: Za moju i Benovu karijeru zaslužan je Robin Vilijams (video)

Autor: | 09/01/2017

0

Prošlo je skoro 20 godina od kada su se glumci Met Dejmon i Ben Aflek probili u filmskoj industriji filmom Good Will Hunting. Oni su dobili Oskara za originalni scenario za pomenuti film, a Met je sinoć, 8. januara, na crvenom tepihu Zlatnog globusa otkrio da sve duguju pokojnom kolegi Robinu Vilijamsu koji je glumio sa njima u filmu.

Met Dejmon “hakovao” profil Bena Afleka (video)

- Da on nije pristao da glumi u filmu, nikada se ne bismo probili. Ben i ja smo na scenariju radili pet godina i sve dugujemo njemu. Mislili smo da ćemo imati vremena da mu se odužimo - ispričao je Dejmon.

Met je objasnio kako su mu obojica jako zahvalni zato što je verovao u njih kad niko nije, dok su bili mladi i neiskusni. On se prisetio i prvog dana snimanja i otkrio da je zajedno sa Benom zaplakao nakon što je Robin odglumio svoju prvu scenu u filmu Good Will Hunting.

- Robin je došao kod nas, spustio ruke na naše glave i rekao: `Nije greška momci, stvarno ste uspeli`- otkrio je Met koji je na ovogodišnju dodelu Zlatnog globusa došao kao producent filma Manchester by the Sea, jednog od favorita za Oskara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/facebook/Good Will Hunting