Ducen Kros o svojim danima pre blistave manekenske karijere: Bila sam prava devojka sa sela

Ducen Kros o svojim danima pre blistave manekenske karijere: Bila sam prava devojka sa sela

Autor: | 13/01/2017

0

Dok je odrastala u holandskom seocetu Istermaru, koje ima svega 1.600 stanovnika, Ducen Kros, jedna od "Viktorijinih anđela", maštala je o karijeri klizačice, a manekenstvo joj nije bilo ni na kraj pameti.

Nakon što je završila srednju školu, u želji da zaradi bilo kakav džeparac, Ducen je iz čiste radoznalosti poslala fotografije u modnu agenciju u Amsterdamu, koja ju je odmah poslala u Njujork.

Ducen Kros ima tek trideset godina, a već je bogatašica

- Samo godinu dana pre nego što sam to učinila, izgledala sam sama sebi poput dečaka. Šminkanje i modni časopisi me uopšte nisu zanimali. Da mi je neko tada rekao da ću biti "Viktorijin anđeo", verovatno bih mu odbrusila da je lud - izjavila je svojevremeno Ducen Kros.

Ona je sada na Instagramu objavila fotografiju iz tog perioda, na kojoj nema ni trunke šminke, a samu sebe je opisala kao "ćudljivu tinejdžerku".

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on Jan 12, 2017 at 1:14pm PST

- Do putovanja u Ameriku nikad nisam bila izvan rodne Holandije, a do kraja srednje škole samo jednom sam posetila Amsterdam. Bila sam prava devojka sa sela, a za brend "Victoria's Secret", koji me odmah angažovao u svojim kampanjama, nikad pre toga nisam  ni čula - rekla je plavokosa lepotica.

Kros se početkom 2015. povukla s modnih pista i posvetila se porodici, ali i dalje snima editorijale za časopise.

Ducen Kros u fantastičnom "crnom" izadnju

Od 2010. godine je u braku je s holandskim di-džejem Sanerijem Džejmsom, s kojim ima sina Filona i ćerku Majlenu Me.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Ducen Kros